Velkommen til e-Bug for udskolingen

e-Bug er et gratis undervisningsmateriale, som er velegnet til klasseundervisning. e-Bug indeholder aktiviteter og læseplaner om mikroorganismer, smitte, forebyggelse og behandling af infektioner.

Hvert afsnit af e-Bug indeholder en detaljeret læseplan for lærere og underholdende elevark til brug i klassen. Der er også en lang række billedmateriale i form af fotos, animationer,videoer og andre præsentationer til download, der kan anvendes til undervisning indenfor de sværere områder af mikrobiologien.

Hvis det foretrækkes kan mange af elevarkene downloades som PowerPoint præsentationer for at begrænse forbruget af papir.

Du kan benytte de links, der er placeret på venstre side af siden for at downloade dele af pakken, eller tryk her  for at downloade hele pakken som zip fil (260 megabytes).

Lektionskatalog    


e-Bug spillet for udskolingstrinet dækker de samme emneområder som undervisningsmaterialet, og kan derfor med fordel anvendes til at understøtte undervisningen på en underholdende og interaktiv måde.

 

 

 

 

border border
border

DISCLAIMER: e-Bug was developed for use in schools pre-COVID-19 and so some activities may require modification based on your school’s distancing guidelines.

Please use your judgement and tell us how you have modified the activities, or if you would like to discuss some ideas, contact e-Bug@phe.gov.uk

Do not show me again