junior banner
 

e-Bug undervisningspakke

e-Bug er et gratis undervisningsmateriale, som er velegnet til klasseundervisning. e-Bug tilbyder aktiviteter og læseplaner, der omhandler mikroorganismer, smitte, forebyggelse og behandling af infektioner.

 

Hvert afsnit af e-Bug indeholder en detaljeret læseplan for lærere og underholdende elevark til klassebrug. Der er også en lang række animationer, fotos, videoer og præsentationer til download, der kan anvendes til undervisning af de sværere områder indenfor mikrobiologi.

 

Hvis det foretrækkes kan mange af elevarkene downloades som PowerPoint præsentationer for at begrænse forbruget af papir.

 

Du kan benytte de links, der er placeret på venstre side af siden for at downloade dele af pakken, eller tryk her  for at downloade hele pakken som zip fil (260 megabytes).

Lektionskatalog    

e-Bug spillet er primært udviklet til mellemtrinet. Spillet dækker samme læringsudbytte som undervisningsmaterialet og kan anvendes til sjov og interaktiv læring. For mere information tryk på knappen "Spil" øverst på denne side.

 

DISCLAIMER: e-Bug was developed for use in schools pre-COVID-19 and so some activities may require modification based on your school’s distancing guidelines.

Please use your judgement and tell us how you have modified the activities, or if you would like to discuss some ideas, contact e-Bug@phe.gov.uk

Do not show me again